T4E HDB 68 15J Home Defense Shotgun

97.990Ft

T4E HDB 68 15J Home Defense Shotgun

A szélsőséges helyzetek extrém intézkedéseket igényelnek. Itt jut szerephez a .68-as kaliberű T4E HDB 68 pumpás puska. Impozáns megjelenésével és fenyegető hangjával ismétlés közben azt mutatja, hogy egy komoly fegyverrel van dolgunk. Még az egyszerű felhasználók is értékelni fogják a pofonegyszerű kezelést. A masszív, fémből készült tok, az acél, taktikai csőszájfék a Home Defense Extreme súlyát több mint 1,6 kg-ra növeli, így is erősítve a felhasználóban az érzetet, hogy amit a kezében tart az nem egy játékszer.

A forradalmi CO2 rendszerének köszönhetően, a puska, hónapokig készenléti üzemmódban tartható. Egy enyhe ütés a tus hátulján elegendő, a  12 g-os CO₂-patron átszúrásához. Az puskán vizuálisan és tapintással is meggyőződhet arról, hogy tüzelésre kész állapotban van. A belső csőtár 16 lövedék befogadásra képes.

A T4E otthonvédelmi fegyverekhez, az UMAREX teljes lövedékkínálata (festék, paprika, gyakorló, gumi stb.) elérhető.

Kaliber: .68
Tárkapacitás: 16
Csőtorkolati sebesség: 62 m/s
Energia: < 16.0 J
Teljes hossz: 638 mm
Súly: 1600 g

Jelenleg nem elérhető!

Leírás

T4E HDB 68 15J Home Defense Shotgun

A szélsőséges helyzetek extrém intézkedéseket igényelnek. Itt jut szerephez a .68-as kaliberű T4E HDB 68 pumpás puska. Impozáns megjelenésével és fenyegető hangjával ismétlés közben azt mutatja, hogy egy komoly fegyverrel van dolgunk. Még az egyszerű felhasználók is értékelni fogják a pofonegyszerű kezelést. A masszív, fémből készült tok, az acél, taktikai csőszájfék a Home Defense Extreme súlyát több mint 1,6 kg – ra növeli, így is erősítve a felhasználóban az érzetet, hogy amit a kezében tart az nem egy játékszer.

A forradalmi CO2 rendszerének köszönhetően, a puska, hónapokig készenléti üzemmódban tartható. Egy enyhe ütés a tus hátulján elegendő, a 12 g-os CO₂-patron átszúrásához. Az puskán vizuálisan és tapintással is meggyőződhet arról, hogy tüzelésre kész állapotban van. A belső csőtár 16 lövedék befogadásra képes.

A T4E otthonvédelmi fegyverekhez, az UMAREX teljes lövedékkínálata (festék, paprika, gyakorló gumi ) elérhető.

Kaliber: .68
Tárkapacitás: 16
Csőtorkolati sebesség: 62 m/s
Energia: < 16.0 J
Teljes hossz: 638 mm
Súly: 1600 g