Német Gyártmányú CS Gázspray 80 mg Hatóanyag

1.500Ft

Military Attack CS hatóanyagú gázspray
20 grammos kiszerelésben, 40 ml -es palackban 80 mg hatóanyag tartalommal, német gyártmányú.

Hatékony védelmet biztosít a permet a támadók ellen. A CS könnygáz hatóanyag bármilyen támadóra másodpercek alatt hat, és támadás képtelenné teszi.
Hatására csípő érzés keletkezik az orrban, a szemben, valamint erős könnyezést, orrfolyást, hányingert köhögést, a nyelven égető érzést okoz. Előfordul nehéz, égető légzés és mellkasi fájdalom is.
Közterületen legálisan viselhető! Este, veszélyesebb helyeken kézben tartjuk, zsebbe rejtve, hogy gyorsan, és gondolkodás nélkül tudjuk használni. Fontos, hogy mindig könnyen elérhető helyen legyen!

A termék Fog/Cone    (KÖD) szórófejjel kerül forgalomba.

A köd szórófejes sprayk esetében a hatóanyag, kb. 30?50 cm átmérőjű aeroszol felhő formájában hagyja el a palackot, ami 0,5-1 m-es átmérőjűvé válik 1-1,5 méteren belül. Nagy előnye, hogy stresszhelyzetben vagy egy gyorsabb mozgású állat lefújása esetén is hatékony védelmet biztosít, mert nem igényel pontos célzást. Használatához nem kell nagy gyakorlat, mert arc felé irányítva hatékonyan teríti be a támadót, ezzel biztosít lehetőséget, hogy a másik irányba a védekező gyorsan el tudjon menekülni.
Az ilyen szórófejjel rendelkező gázsprayk alkalmazása a legpraktikusabb az utcai önvédelem esetén, hiszen nem követeli meg a pontos célzást!
(Hátránya, hogy zárt térben használva önveszélyes, szétterjed a kiporlasztott hatóanyag.)

Jelenleg nem elérhető!

Kategóriák: ,